Daftar Rakan Niaga

Bagaimana untuk mendaftar?

Dengan setiap pembelian PAKEJ RAKAN NIAGA, anda layak untuk mendaftar sebagai Rakan Niaga kami.

UNTUK MENDAFTAR SILA KLIK

atau boleh hubungi saya untuk Peraturan dan Syarat Rakan Niaga.

TIPS MEMILIH MENTOR DALAM QASEH GOLD


Alhamdulilah, semakin ramai yang berminat dan hendak mendaftar sebagai ahli. Namun begitu, yang paling penting, anda perlulah mencari MENTOR yang faham tentang Bussiness Marketing dan ada minat yang cukup mendalam untuk membantu anda berniaga.

Permulaan untuk menjadi orang yang luar biasa BERMULA DISINI. Dengan Qaseh Gold melalui Kumpulan Qaseh Insyirah Network (QIN), anda tidak memerlukan modal yang besar untuk mulakan perniagaan anda. Kami di Kumpulan Qaseh Insyirah Network sangat mengutamakan teknik pemasaran yang berkesan secara atas talian (online) dan juga offline.

Saya mendaftar menjadi Rakan Niaga Ana Edar Sdn. Bhd pada Julai 2013 dan telah mendapat Pengurus Pemasaran Wilayah (PPW) dalam tempoh kurang 2 tahun.

Alhamdulillah,

Pencapaian yang membanggakan dalam Qaseh Gold. Ana Edar sudah bertapak di Malaysia dari 1983 dan merupakan syarikat bumiputera pertama yang mendapat pengiktirafan Baraqah Practice dalam setiap proses bermula pembuatan, pengilangan dan juga pembayaran bonus kepada semua Rakan Niaga Ana Edar.

Anda boleh lihat di laman web rasmi www.qaseh2u.com.my

Bukan itu sahaja, sepanjang kurang dua tahun saya telah berjaya melahirkan dua orang Pengurus Pemasaran di bawah Kumpulan Qaseh Insyirah Network dengan rangkaian di seluruh negara!


PUAN YUSNORSYAZANA MOHD YUNOS (KLUANG)


PUAN JAMILAH BINTI ROSLI (PASIR GUDANG)

Apa RAHSIANYA?

RAHSIA sudah terbongkar.

Untuk menjadikan anda istimewa, tiada rahsia yang hendak dirahsiakan. Cuma, dalam Kumpulan Qaseh Insyirah Network kami bersatu-padu dalam membantu antara satu sama lain dan menumpukan titik fokus pada SATU tujuan.

Pilih mentor yang TEPAT adalah penting di samping anda bersemangat dan mempunyai kemahuan dalam mencapai kejayaan dalam Ana Edar.

Memilih dalam syarikat ANA EDAR di bawah rangkaian kumpulan kami adalah satu titik permulaan untuk mencapai kejayaan yang lebh besar,

Kami hanyalah orang yang biasa yang ingin menjadi LUAR BIASA!


Salam sayang,
Founder Kumpulan Qaseh Insyirah
019-6558504


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...